Prepararea sandvișurilor cu caviar roșu pentru masa de sărbători a devenit o tradiție de Anul Nou în multe familii.
Se întâmplă adesea să fie folosită doar o parte din produsul alimentar.
Icrele rămase continuă să zacă în borcan.
Ce fac mulți oameni în această situație? Pur și simplu returnează recipientul la frigider fără a-l închide cu adevărat.
Ca urmare, produsul se întâlnește rapid și se deteriorează. Acest lucru se întâmplă de obicei în câteva ore.
Ce să faci cu un borcan deschis de caviar
Unii acoperă borcanul cu o farfurie. Dar aceasta nu este cea mai bună opțiune.
Este indicat să puneți un capac pe acesta sau să acoperiți bine recipientul cu folie înainte de a-l așeza pe raftul frigiderului.
Dar opțiunea ideală este să transferați caviarul într-un fel de recipient etanș. Capacul trebuie să se închidă ermetic. Recipientul umplut trebuie, desigur, pus la frigider.
În acest caz, produsul va dura probabil 2-3 zile.
Astfel, după deschiderea ambalajului, caviarul poate rămâne de înaltă calitate și proaspăt ceva timp.
Și totuși, încearcă să urmezi această regulă: „Deschide borcanul, mănâncă tot caviarul deodată”. Încercați să nu lăsați caviarul „pentru mâine”.