Restabilirea tacâmurilor din oțel inoxidabil la strălucirea inițială nu este deloc dificilă.
Uneltele care se află în fiecare bucătărie vă vor ajuta să faceți acest lucru.
Cum să curățați aparatele din oțel inoxidabil
Prima variantă este să înmuiați tacâmurile în oțet de masă.
Scufundați dispozitivele în oțet timp de 30 de minute, clătiți sub jet de apă și ștergeți.
Sau puteți șterge dispozitivele cu o cârpă înmuiată în oțet, apoi clătiți și ștergeți.
În al doilea rând, puteți folosi lămâie. Tăiați lămâia în jumătate și frecați tăietura peste ustensile.
După câteva minute, clătiți sub jet de apă și ștergeți.
A treia opțiune este bicarbonatul de sodiu. Amesteca o lingura de bicarbonat de sodiu cu apa pana devine o pasta.
Aplicați bicarbonat de sodiu pe aparate și lăsați timp de 10-15 minute. Îndepărtați sifonul cu o cârpă umedă și ștergeți dispozitivele.
Decoctul de cartofi este, de asemenea, un mijloc foarte eficient pentru curățarea aparatelor din oțel inoxidabil.
Înmuiați dispozitivele în bulion timp de 30 de minute, clătiți cu apă și ștergeți.
În plus, puteți folosi cartofi cruzi, cenușă de lemn și cola.