Ai de gând să cumperi caviar roșu pentru masa de Anul Nou? Atunci acest articol este pentru tine.
Vă spunem la ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați caviar roșu.
Cum să alegi caviar roșu bun
În primul rând, trebuie să acordați atenție aspectului produsului.
Ouăle ar trebui să aibă aproximativ aceeași dimensiune. Culoarea ar trebui să fie portocalie, nu roșu aprins.
Culoarea roșie poate indica faptul că caviarul este o imitație, iar un astfel de caviar poate conține aditivi nu foarte sănătoși.
Adevăratul caviar roșu este unul dintre cele mai sănătoase alimente.
În primul rând, este bogat în acizi grași polinesaturați omega-3.
În al doilea rând, caviarul conține vitaminele A, B, E și D, ceea ce îl face benefic pentru inimă, vasele de sânge, tractul gastrointestinal și piele.
Cu toate acestea, acest produs util are o serie de contraindicații.
Femeile însărcinate, copiii și pacienții hipertensivi trebuie să utilizeze caviar roșu cu prudență.
Atunci când alegeți între un borcan de sticlă și un borcan de tablă, ar trebui să acordați prioritate primului.
Nu ar trebui să fie mult lichid în borcan. De asemenea, puteți verifica calitatea caviarului răsturnând borcanul.
Dacă caviarul nu cade de pe pereți și nu curge în jos, produsul este de înaltă calitate.