Mulți oameni îl adaugă în cafea, dar nu ar trebui. Este foarte dăunător pentru organism


Deveniți o sursă de inspirație pentru prietenii dvs. – distribuiți un articol care v-a atras atenția!

Albesc cafeaua, ii dau consistenta cremoasa si ii inmoaie gustul amar. În afară de asta, nu au nicio valoare. Cremele, populare chiar și în comunism, mai apar în bucătăriile noastre și nu ar trebui. De ce?

Gust de cafea moale, cremos, catifelant – așa este cel mai des descris popularul cremă, care este încă disponibil în multe magazine. Este o relicvă a erei comuniste pe care lumea ar trebui să o uite. Deși arată ca laptele praf, nu este. În plus, conține jumătate din tabelul periodic în componentele sale, dar uită de unii nutrienți.

Este lapte praf pentru albirea cafelei?

Albitorii de cafea populari sunt vânduți sub formă de pudră albă. Când este adăugat la o băutură fierbinte, se dizolvă și imită laptele sau smântâna – înmoaie gustul amar și albește cafeaua. Cu toate acestea, se dovedește că în afară de aceste proprietăți, înălbitorii de cafea nu au altă valoare. În plus, sunt atât de pline de substanțe chimice încât unele sunt chiar inflamabile.

Citeste si:  Mănâncă în fiecare zi înainte de micul dejun. Reglează zahărul din organism și ajută la pierderea în greutate

Albitorul de cafea este preparat și lapte praf cu o mulțime de ingrediente. Cu toate acestea, este de remarcat aici că siropul de glucoză, uleiul de palmier, stabilizatorii, emulgatorii, agenții antiaglomeranți sau coloranții sunt primele ingrediente ale majorității acestor produse. Ca urmare, cremele nu prea au în comun cu laptele, cu excepția proteinelor din lapte, care sunt mult mai puține în produs decât substanțele de mai sus.

Este sănătos înălbitorul de cafea?

Compoziția agenților de albire pentru cafea arată clar că avem de-a face cu un produs care poate fi dăunător sănătății. Ce se ascunde în aceste ingrediente de cafea? Acestea includ cazeinatul de sodiu (un derivat din lapte), care este suspectat de a cauza probleme gastrointestinale și diabet zaharat de tip 1 juvenil. Un alt ingredient este fosfatul de potasiu, care este folosit ca… Îngrășământ pentru plante. Poate provoca greață și diaree la oameni.

Crema conține și lecitină de soia, al cărei consum frecvent poate crește nivelul de estrogeni din organism. Această substanță este deosebit de dăunătoare pentru femeile însărcinate sau femeile după tratamentul cancerului de sân. Considerat unul dintre cele mai naturale ingrediente din industria alimentară, siropul de porumb nu este mai bun. Poate provoca supraalimentarea și senzația de a fi nevoie să mănânci zahăr.

Citeste si:  Șosetele albe sunt din nou ca noi: Ce să adăugați în timpul spălării

Deveniți o sursă de inspirație pentru prietenii dvs. – distribuiți un articol care v-a atras atenția!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *