Calculăm în magazin cea mai delicioasă hering sărată: se dovedește că există un truc

Alegerea unei heringuri proaspete și gustoase de butoi în magazin nu este atât de dificilă.

Vă spunem la ce semne să acordați atenție.

Cum să alegi un delicios hering de butoi

În primul rând, carcasa ar trebui să fie întreagă, fără deformare și deteriorare.

Pielea trebuie să fie argintiu, fără placă și pete.

Carcasa ar trebui să fie, de asemenea, elastică. Observați vânzătorul când ia peștele în mâinile sale: pe părțile lui nu ar trebui să rămână scufundate din degete.

hering
Foto: © Belnovosti

În al doilea rând, este necesar să se stabilească dacă heringul este puternic.

Pentru a face acest lucru, trebuie să te uiți la ochii peștilor. Cu cât sunt mai roșii, cu atât este mai mic în heringul de sare și cu cât este proaspăt.

Dacă este posibil, priviți sub branhii. Heringul proaspăt de branhii de culoare roșie chiar închis.

Dacă branhii sunt maro, heringul nu este prima prospețime, este mai bine să nu cumpărați.

În al treilea rând, priviți cu atenție forma carcasei.

Dacă peștele are stomacul mare, în interiorul laptelui sau caviarului. Înainte de a fi persoane feminine, iar persoanele de sex masculin sunt considerate mai delicioase.

De asemenea, ar trebui să fiți atenți la spate. Cu cât este mai groasă, cu atât mai grasă și mai gustoasă heringul.

Citeste si:  De ce gospodinele cu experiență pun carbon activ și săpun în dulap: trucuri utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *