3 moduri de a „ucide” o tigaie turnată: vasele ruginite, iar mâncarea este lipsită de gust

Disputele cu privire la ce Pan cel mai bine nu se vor opri niciodată.

Deci, în timp ce o parte din gazde a trecut la teflon și ceramică modernă, cealaltă parte rămâne adevărată din fontă.

Panourile din fontă sunt renumite pentru versatilitatea lor, deoarece literalmente totul poate fi pregătit pentru ele – de la fripturi suculente la clătite blânde.

Doar nu toată lumea știe să aibă grijă în mod corespunzător de astfel de feluri de mâncare.

Din cauza lipsei de acoperire anti-stick, fontă poate începe să ruginească în timp. Procesul de oxidare se dezvoltă mai repede dacă utilizați vase pentru prepararea produselor acide – roșii etc.

Pan
Foto: © Belnovosti

Drept urmare, vasele preparate folosind o astfel de tigaie vor avea un gust neplăcut „metal”.

Pentru a evita apariția ruginii, se recomandă să ștergeți bine tigaia după fiecare spălare cu un prosop.

Opțiunea ideală este să o uscați la foc mediu timp de 3-5 minute. Doar după aceea îl puteți curăța pentru depozitare.

Greșeala este făcută de gospodinele care lasă mâncarea depozitată într -o tigaie turnată.

Acest lucru poate duce la faptul că rămășițele alimentelor vor deteriora materialul. Mai bine treceți -le într -un alt fel de mâncare.

Și ultimul: credința că într -o tigaie turnată poate fi preparată fără ulei – un alt mit.

Dacă nu folosiți grăsimi – animale sau legume – mâncarea va suge cu siguranță și va trebui să fiți patie pentru a aduce tigaia la starea corespunzătoare.

Citeste si:  De la ferestre nu sufla nici măcar în furtuni de zăpadă aprige. Acest articol din proiectele de blocuri de ferestre blochează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *