Sezonul Hurma este în plină desfășurare, astfel încât să puteți merge în siguranță la magazin sau la piață pentru a cumpăra un delicios delicios.
Principalul lucru este să nu intri în soiul astringent: în acest caz, achiziția nu va aduce decât dezamăgire.
Prin urmare, astăzi ne oferim să aflăm cum să alegeți cel mai delicios Persimmon.
În primul rând, consultați vânzătorul care soi este acum în fața voastră. Cele mai cunoscute soiuri nevrednice sunt Korolek și Hiakum.
Dacă aceste informații nu ar putea fi obținute, acordați atenție formei fătului. Soiurile non -pline au de obicei o formă rotundă sau aplatizată, în timp ce liantul este conic.
Dar chiar și fructele rotunde și aplatizate pot fi lipsite de gust dacă sunt lipsite de importanță.
Pentru a evalua maturitatea fructelor, acestea trebuie să fie atinse.
Dacă fătul este prea greu, este cel mai probabil necorespunzător și prea moale persimmon, de obicei copt.
Persimmonul ideal este ușor înmulțit de presiune, dar restabilește forma.
În alegerea fructelor, culoarea și starea lor de coajă vă vor ajuta.
Fructele ar trebui să aibă o culoare uniformă strălucitoare fără deteriorare. Excepția este benzile subțiri întunecate pe piele. Dimpotrivă, sunt un semn de maturitate.
Și dacă totuși ai dobândit un persimmon astringent, trebuie doar să -l îngheți înainte. Temperaturile scăzute vor distruge taninurile care provoacă senzații astringente, iar fructele vor deveni mai dulci și mai plăcute.