Cum să distingem smântână reală de fals în câteva secunde: 3 metode care nu au eșuat niciodată

Nu toți producătorii de produse alimentare pot fi numite alimente conștiincioase – unii dintre ei folosesc diverși aditivi pentru produsele naturale.

Astfel, acestea reduc costul de producție, dar acest lucru nu poate trece fără o urmă pentru calitatea produsului.

Toate cele de mai sus se referă în mod egal la smântână.

Dacă vă temeți că ați achiziționat un produs cu ulei de palmier sau amidon în compoziție, verificați calitatea acestuia acasă.

Mai mult, la dispoziția dvs. mai multe moduri care nu au eșuat pe nimeni.

Brânză de căsuță cu smântână
Foto: © Belnovosti

Pentru a vă asigura că nu există impurități în smântână, încercați să o aplicați la sticlă.

Dacă este de înaltă calitate și naturală, până la urmă veți obține un strat de smântână uniform. În consecință, produsul în care există impurități va oferi pete care se disting cu ușurință prin aspectul gol.

Puteți utiliza, de asemenea, iod – o picătură este suficientă.

Dacă după amestecarea cu iod, smântâna a schimbat culoarea în maro, puteți expira calm. Dacă nuanța produsului a devenit albastră sau violet, atunci i s -a adăugat amidon.

În cele din urmă, cel mai ușor test implică utilizarea apei calde – umpleți -l cu un pahar și amestecați o lingură de smântână în interior.

Dacă acesta este un fals, atunci nu se va dizolva, dar se va așeza în partea de jos sub formă de bulgări sau, în schimb, va pluti cu fulgi.

În schimb, smântâna reală va dispărea fără probleme în lichidul fierbinte.

Citeste si:  Nu faceți această greșeală comună. De ce nu puteți scurge apa după gătirea cartofilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *