Bucătăria este unul dintre cele mai comune locuri dintr -un apartament sau o casă, un loc în care o familie petrece mult timp liber.
Dar problema este: deseori, ca urmare a tendințelor, apar mirosuri neplăcute care se străduiesc să pătrundă în toate unghiurile bucătăriei, ca în alte camere.
Aromele din mobilier, textilele nu sunt deloc conduse în trandafirul din Crimeea, chiar și hainele sunt durabile.
Gospodinele cu experiență știu cât de repede și eficient este rezolvată problema.
Au practicat mult timp anumite moduri de confruntare cu nenorocirea, care s -au stabilit din cea mai bună parte.

Hood
În primul rând, este recomandat să vă uitați să vă asigurați că capota funcționează corect.
Adesea, din cauza unui dispozitiv slab care funcționează, casa este inundată cu mirosuri neplăcute.
Prin urmare, în timpul gătitului, precum și după proces, capota trebuie inclusă la putere maximă.
O atenție deosebită este puritatea barelor capotei, deoarece grăsimea acumulată și praful pot reduce semnificativ eficacitatea acesteia.
Nu uitați să verificați ce condiție sunt amplasate sistemele de ventilație – aerul trebuie să fie circulat liber și îndepărtat spre exterior.
Curățare
În al doilea rând: merită în mod regulat pentru a efectua curățarea generală a bucătăriei.
Ne amintim că, în multe cazuri, mirosurile neplăcute emană suprafețe contaminate în cameră, precum și ustensile de bucătărie.
Spăl cu atenție toate componentele camerei: de la vase la frigider cu un cuptor cu microunde, masă, podea etc.
O atenție deosebită este eliminarea poluării cu grăsimi, care, pe lângă duhoarea, creează condiții ideale pentru activitatea bacteriilor.
Apropo. O astfel de curățare minuțioasă nu numai că elimină mirosurile care nu se încântă, dar și prelungește durata de serviciu a echipamentelor de bucătărie și a ustensilelor.
Pavel și textile
După cum s -a menționat mai sus, acordăm o atenție deosebită curățării podelei din bucătărie, unde se acumulează gunoi, murdărie și mâncare, exudând arome slabe.
O soluție salină este foarte eficientă în curățarea podelei – o găleată cu apă cu mai multe linguri de sare.
Acest remediu va salva chiar și grăsimea blocată și va reîmprospăta aerul din cameră.
De asemenea, nu uităm de perdele, fețe de masă, huse de pe mobilier. Sunt o altă sursă de mirosuri neplăcute.
Este recomandat să le înlocuiți și să le spălați în mod regulat. Cel puțin o dată pe lună.
Produse
Pentru a menține o atmosferă de parfum de bucătărie în mod regulat, nu uitați să urmăriți starea produselor.
Expensibil sau depozitat lung – în majoritatea cazurilor sunt surse de duhoare, chiar dacă sunt în containere închise sau la frigider.
Prin urmare, verificăm constant durata de valabilitate a produselor – scăpăm de cele care nu mai sunt potrivite pentru utilizare.
Merită să fii foarte atent cu produsele care se pot deteriora rapid, de exemplu, lactate, legume proaspete, pește, carne, unele altele.
Sfat: este necesar să stocați corect produsele, să folosiți containere ermetice, să curățați regulat frigiderul.
Dacă faceți acest lucru tot timpul, nu puteți întâlni mirosuri neplăcute în bucătărie.