Ești sigur că ai sare adevărată în scutul de sare?
Magazinele amestecă adesea analogi ieftini în el.
De exemplu, în loc de sare din Himalaya, creta pictată este vândută. Verificați: oțet de picurare pe sare. Dacă coase, acesta este cretă.

Sarea reală de mare este întotdeauna ușor umedă și are o nuanță cenușie. Dacă cristalele sunt perfect albe și uscate, este un produs curățat chimic. Și sarea iodizată nu poate fi păstrată mai mult de 6 luni – iodul dispare.
Dar chiar și sarea naturală poate face rău. De exemplu, sarea neagră conține sulfură de hidrogen – în cantități mari este toxică.
Adăugați -l doar la vasele finite, nu la aluat.
Înlocuiți o parte din sare cu alge! Grind Kelp uscat sau nori, amestecați cu sare 1: 1. Acest amestec va sublinia gustul peștilor și salatelor.
Sau folosiți sare de țelină: tulpini de țelină uscată, tocați și amestecați cu sare de mare.
Sarea nu este singurul dușman. Glutamatul sodiu în chipsuri și sosuri este dependență. Pregătiți -vă acasă: amestecați ciupercile uscate, roșiile și usturoiul în pulbere – aceasta este un îmbunătățitor de arome naturale.
Sfat pentru sănătate: utilizați sare cu un conținut scăzut de sodiu sau adăugați suc de lămâie în vase.
Îmbunătățește salinitatea, permițându -vă să reduceți cantitatea de sare.