Puneți un pachet deschis de sodă pe raft, dar mirosurile rămân în continuare?
Totul pentru că soda funcționează doar într -un singur loc – pe ușă.
Acolo temperatura este mai mare și absoarbe aromele mai activ. Dar există o modalitate mai bună: amestecați soda cu uleiul esențial de lămâie (10 picături pe sticlă) și puneți în colțul frigiderului.

Acest lucru va ucide bacteriile și va adăuga prospețime.
Și nu păstrați niciodată pește și brânză pe un raft – mirosurile lor sunt amestecate într -un „buchet”, care mănâncă în plastic. Înfășurați peștele în folie, iar brânza în pergament, uns cu unt.
Și o dată pe lună, spălați frigiderul … sifon. Turnați miza pe rafturi, ștergeți -o – va dizolva petele de grăsimi și lipicioase fără chimie.
Pentru a combate mucegaiul în garniturile de cauciuc, utilizați bastoane de bumbac umezite cu peroxid de hidrogen. Și dacă frigiderul a stat oprit mult timp, puneți cărbune activat în interior – va absorbi mușchiul.
Produsele răsfățate nu sunt o propoziție. Înghețați crustele de lămâie și ștergeți rafturile cu ele: dezinfecte cu suc de citrice.
Și boabele de cafea într -un borcan deschis neutralizează mirosul de ceapă și usturoi.