De ce gospodinele șterge tigaia cu oțet înainte de a găti

Simple Life Hack vă permite să economisiți mult timp și bani. Acest lucru este deosebit de important atunci când vine vorba de gătit.

Orice amantă știe că este imposibil să prăjești doar carne sau tăieturi. Atunci trebuie să spălați farfuria și poate există și un șorț de bucătărie din spray uleios.

Toate aceste probleme pot fi evitate folosind oțet de cidru de mere.

Oţet
Foto: © Belnovosti

Cum să acționezi

Înainte de a obține carnea într -o tigaie, încălziți -o și umeziți prosopul de hârtie cu oțet de cidru de mere.

Apoi ștergeți tigaia la ele și puteți găti.

Dacă nu există un măr, puteți utiliza tabelul (9%) oțet.

Dacă aveți o tigaie cu o acoperire anti -stâlp, atunci oțetul trebuie diluat cu apă într -un raport de 1: 1.

Ce va da

Acest truc nu numai că va ameliora spray -ul de grăsime, dar va îmbunătăți și gustul cărnii prăjite.

Ei spun că va rămâne mai suculent.

Și după gătit, puteți simplifica spălarea vaselor din grăsime.

Puteți prăji într -o tigaie tratată cu oțet nu numai carne.

Life Hack funcționează cu pește, legume, ciuperci, precum și cu pâine obișnuită.

În plus, din cauza oțetului la procesarea alimentelor, sunt eliberate mirosuri mai puțin înțepătoare, ceea ce înseamnă că aerul din apartament va fi mai proaspăt.

Citeste si:  Asigurați-vă că faceți aceste 5 lucruri înainte de a bea prima cafea de dimineață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *