De regulă, cu curățarea bananei, multe dintre coaja ei sunt trimise la găleata de gunoi.
În zadar. Acești oameni nu știu de ce este capabil „coperta” fructului unui copac de banană.
După ce au învățat, vor înceta să scape fără gândire de coajă. La urma urmei, poate deveni un asistent neprețuit în gătit, unele afaceri interne și chiar ca un produs cosmetic.

Plante interioare
După cum știți, de -a lungul timpului, frunzele plantelor interioare își pierd strălucirea curată și sunt acoperite cu praf.
Mulți folosesc substanțe chimice, dar, în primul rând, drumurile, în al doilea rând, pot fi un pericol pentru sănătate și, în al treilea rând, nu toate sunt eficiente.
Dar dacă frunzele sunt șterse cu interiorul cojii de banane – strălucirea va apărea din nou, în general, plantele vor părea mai „ordonate”.
Carne
Coajul de banane poate face carnea mai moale, delicată și suculentă.
Este suficient să -l puneți pe produs înainte de a fi trimis la cuptor.
Negi
O compresă din coaja de banane va ajuta la depășirea acestui atac comun.
Trebuie să fie atașat (partea interioară) la locul cu negi, fixate cu un strat și să se lase în această formă noaptea.
Se recomandă repetarea procedurii în termen de 10-14 zile.
Pielea facială
Banana coaja va oferi pielii feței cu moale și strălucire.
Este suficient pentru a șterge fața cu ea (partea interioară) și după 5 minute pentru a se spăla.
Dacă o faceți în mod regulat, atunci veți oferi pielii alimente, ceea ce va îmbunătăți în cele din urmă tonul.
Dinți
O coajă de banană poate înlocui o pastă de albire. Trebuie doar să le freci cu el.
Enzimele naturale conținute în fructe pot lumina emailul.