Puneți totul în frigider? Apoi pregătește -te pentru șoc.
Unele produse la temperaturi scăzute eliberează toxine sau își pierd gustul.
De exemplu, roșii. În frig, carnea lor devine liberă, iar zahărul se transformă în amidon. Păstrați -le într -o vază pe masă – iar salata va fi dulce.

Dar asta nu este totul. Ciocolata din frigider este acoperită cu o acoperire albă – este inofensivă, dar gustul se strică. Ceapa și usturoiul în mucegai de umezeală și germinează.
Păstrați -le într -o grilă într -un colț întunecat. Și, de asemenea, ulei de măsline. În frig, se îngroașă și amar. Dar cel mai periculos produs este orezul fiert.
Dacă îl lăsați la frigider mai mult de o zi, bacteriile care se înmulțesc în ea care provoacă otrăvire severă.
Întotdeauna înghețați rămășițele de orez în porții. Și nu stocați niciodată avocado în frig – vor deveni lemn.
Înfășurați fructe necoapte în ziar și lăsați pe fereastră. Și dacă aveți nevoie să încetiniți maturarea, introduceți o pungă de hârtie cu o banană.
Acum mâncarea ta va fi nu numai gustoasă, ci și în siguranță.