Mulți oameni au expus recent la critici fără milă și severe asupra ceaiului ambalat.
Se întâmplă, în caz, corect. Dar de multe ori, se dovedește, critica este părtinitoare și nu este adevărată.
Unele dintre cele mai frecvente mituri cu privire la acest tip de ceai – în pungi, presupus în loc de frunze naturale de ceai, praf și impurități sunt conținute, precum și gunoi și ramuri.

Al doilea stereotip existent se referă la culoarea: ei spun că culoarea strălucitoare a ceaiului în pungi este, spun ei, rezultatul a tot felul de coloranți, dăunători și periculoși.
Să vedem ce vor spune experții.
Nu cu mult timp în urmă, specialiștii în Roskontrol au efectuat o analiză minuțioasă a ceaiului ambalat pentru calitatea sa.
Conform rezultatelor muncii pe scară largă, s -a dovedit că nu toate mărcile acestui tip de băutură fierbinte merită săgeți critice.
Mai mult, multe dintre eșantioanele de încredere s -au dovedit a fi un produs de înaltă calitate.
Unul dintre ei, de exemplu, este Greenfield Golden Ceylon, care a câștigat 8,8 puncte, ceea ce l -a adus într -o poziție de frunte.
Rezultatele cercetării de laborator: Acest ceai are un gust excelent, este sigur pentru sănătate (fără substanțe dăunătoare) și, de asemenea, abundă cu taninuri utile.
Experții au remarcat, de asemenea, unele dintre cele mai bune mărci precum Lipton, Riston și Beta Tea.
Conform rezultatelor verificărilor, acestea au arătat prezența unui nivel ridicat de calitate și siguranță.
Și printre ceaiul verde, ceaiul Ahmad este recunoscut drept unul dintre cele mai înalte calitate.