Carne murată în 5 minute

Te -ai murat la grătar pentru o zi, dar este încă greu?

Încercați apă carbogazoasă.

Acizii din ea distrug fibrele de carne în câteva minute. Se toarnă bucăți cu sodă cu sare și piper – după 15 minute vor deveni moi.

mâncare
Foto: © Belnovosti

Un alt secret este ananasul. Bucățile de fructe proaspete din marinadă nu numai că dau dulceață, dar datorită enzimei, bromelaina „dizolvă” fibrele dure.

Și dacă vrei suculență, uită de furculiță! Întoarceți carnea cu cârlige pentru a nu elibera suc.

Și nu prăjiți niciodată carne rece – lăsați -o să se întindă la temperatura camerei timp de 20 de minute.

Dar trucul principal este adăugarea de … ciocolată neagră la goulash. Doar 10 grame de produs de cacao ras vor face sosul gros și îi vor oferi amărăciune nobilă.

Verificați – și tocană obișnuită va deveni ca un fel de mâncare de la un restaurant Michelin!

Citeste si:  Ce 5 vise avertizează o persoană despre pericol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *