Bucătăriile moderne sunt umplute cu mâncăruri strălucitoare cu acoperiri anti -stick, dar gospodinele cu experiență se întorc din ce în ce mai mult la fontă dovedită.
Panourile din fontă se confruntă cu mai multe generații, devenind doar mai bine în timp. Puterea lor nu poate fi comparată cu analogii moderni fragili.
Structura poroasă a fontei este impregnată cu ulei, formând un strat de protecție. Un astfel de efect anti -prigar natural nu poate fi deteriorat nici măcar de lame metalice.

Restaurarea tigaiei după utilizarea intensă este ușoară. Este suficient să -l pompezi cu sare și să -l tratezi cu ulei vegetal – suprafața este din nou gata de lucru.
Fundația se încălzește încet, dar păstrează căldura mult timp. Acest lucru vă permite să coaceți uniform vasele fără riscul de a arde.
Chiar și după ce a scos mâncarea din aragaz, mâncarea rămâne fierbinte. Nu mai trebuie să încălziți cina răcită – totul va păstra temperatura perfectă.
Panul este utilizat pe gaz, plăci electrice și la cuptor. Rezistă la temperaturi ridicate, ideale pentru stingerea, prăjirea și coacerea.
Posurile din fontă nu conțin acoperiri chimice. Aceasta este o alegere sigură pentru sănătate și mediu.
O tigaie înlocuiește mai multe tipuri de feluri de mâncare. Nu mai trebuie să cumpărați containere individuale pentru diferite metode de gătit.
Datorită încălzirii uniforme, produsele păstrează suculență și aromă. Cartofii sunt crocanti, carne – delicată în interior și rudy din exterior.
Furba nu necesită condiții speciale. Este suficient să -l ștergeți uscat și să -l depozitați într -un loc uscat pentru a evita coroziunea.
În fiecare an, o tigaie turnată se dovedește: valoarea reală nu depinde de tendințele modei. Doar lucrează – de zeci de ani.