Mulți folosesc zilnic acest lucru în bucătărie. De regulă, de mai multe ori pe zi.
Ei folosesc și nu se gândesc la faptul că poate fi una dintre principalele surse de pericol grav pentru sănătate.
Este vorba despre o cutie cu linguri, furci cu cuțite.

Răsadarea răului
În colțuri, poate acumula o cantitate de neconceput de bacterii dăunătoare, care, desigur, este plină de consecințe extrem de neplăcute.
Creșării răului din bucătărie apare pentru că aceste aceleași colțuri din dulap trec procesul de curățare: fie zdrența nu primește, fie lenea interferează cu ea curățată corespunzător.
Problema pentru sertarele din apropierea sobei sau a suprafețelor de lucru este deosebit de relevantă.
Acestea sunt supuse inevitabil la poluare constantă – firimituri, picături de sosuri și băuturi, reziduuri alimentare, pete de grăsimi și așa mai departe.
Brokeurile și particulele de alimente oferă condiții favorabile pentru activitatea rapidă a microbilor răi și mucegaiul agresiv.
În plus, firimiturile atrag insecte, iar murdăria în timp agravează starea dispozitivelor și materialul mobilierului.
Curățare
Acesta este motivul pentru care experții recomandă cu tărie curățarea în cel mai amănunțit mod – ajungând la toate colțurile cutiei.
Trebuie să curățați cel puțin o dată pe lună și dacă gătiți constant, atunci mai des.
Este necesar să eliberați complet cutia de conținut, apoi să îndepărtați firimiturile cu un aspirator sau o cârpă umedă.
Dacă o cutie din plastic sau metal este îndepărtată, ar trebui să utilizați o cârpă umezită într -un agent de spălare sau oțet (dezinfectați suprafața).
Apropo, astfel de organizatori (rafturi) pot fi spălați într -o mașină de spălat vase.
Pentru cutii din lemn și rotație – un țesut moale cu soluție de oțet. După curățare – uscare atentă pentru a preveni deformarea.