Cum să păstrați cultura de fructe de pădure și fructe pentru iarnă: 4 moduri, pe lângă gemurile de gătit, au fost numite gospodine

Vara, trebuie să găsiți timp pentru a stoca vitamine pentru toamnă și iarnă.

De obicei, fructele și fructele de pădure sunt permise pe blocaj și compoturi, dar tot mai multe gospodine o refuză în favoarea opțiunilor mai simple.

O alternativă la conserve

Dacă aveți interes, puteți găti gem uscat.

Coacăze
Foto: © Belnovosti

Pentru aceasta, fructele de pădure și fructele sunt fierte de mai multe ori în sirop de zahăr. Dar aici este important să observăm tehnologia, altfel piesele de lucru vor pierde forma.

Prin urmare, de trei ori aduceți siropul cu fructe la cazan, de fiecare dată răcirea într -o stare rece înainte de gătitul nou.

Apoi aruncați semifabricatele fierte printr -o sită și uscați în cuptor.

A doua opțiune este fabricarea de marmeladă.

Pentru aceasta, semifabricatele sunt fierte cu zahăr, apoi zdrobite și uscate în cuptor.

A treia opțiune este Pastille.

Spre deosebire de aceste opțiuni, este cel mai util, deoarece puteți abandona complet utilizarea zahărului.

Dar cea mai ușoară și mai eficientă opțiune este Frost.

Puteți macina semifabricatele, amesteca sau îngheța întreg și separat, precum și adăugați zahăr sau limitați -l la minimum.

Toate aceste metode vă permit să mențineți proprietăți benefice și vitamine, precum și să vă bucurați de gustul și aroma fructelor de pădure în sezonul rece.

Citeste si:  Un produs care salvează cina atunci când este gol la frigider: veți fi surprins că este

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *