De ce bunicile noastre și -au petrecut timpul clocotind piei de mere: tot fac la fel

Ochii vechi din aluminiu de la bunici întinse în bucătărie? Acest fel de mâncare servește perfect pentru gătitul supe și cereale, dar în timp își pierde splendoarea.

Suprafața aluminiului se întunecă cu ușurință de contactul cu alimentele și apa. Din fericire, întoarcerea la ea o strălucire este mai ușoară decât pare.

Primul asistent eficient în acest caz este oțetul obișnuit. El va îndepărta ușor întunecarea neplăcută.

Mere
Foto: © Belnovosti

Umeziți un țesut moale sau un burete cu o soluție de oțet. Frecați bine cu o cârpă de oțet toate zonele cu probleme de pe tigaie.

Dacă întunecarea este puternică sau oțetul nu a ajutat, Apple Coel va veni la salvare. Această metodă este deosebit de eficientă.

Colectați curățarea de la mere proaspete. Cu cât vor fi mai multe, cu atât rezultatul va fi mai bun.

Așezați cojile de mere într -o tigaie întunecată. Turnați -le cu apă curată, astfel încât coaja să fie complet acoperită.

Puneți tigaia pe aragaz și aprindeți focul, apoi aduceți apa cu coaja la fierbere activă.

Se fierbe conținutul timp de aproximativ 10-15 minute. În acest timp, acidul din coajă va afecta aluminiul.

Scurgeți apa cu cruste înmuiate. Vei fi surprins de metamorfoză.

Pereții tigaiei vor deveni vizibil mai ușor. Pentru strălucirea finală, ștergeți -l cu un burete curat.

Pentru a îndepărta un carbon persistent pe ceapa decojită. Fierbeți -l într -o cantitate mică de apă, apoi spălați cu ușurință vasele.

Citeste si:  Canapeaua ta îți suge viața: acesta este modul de distrugere a dăunătorilor invizibili în 10 minute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *