Expertul a spus cum să depoziteze corect laptele în căldură

Pe vreme caldă, produsele lactate ar trebui consumate în termen de una până la două zile de la deschiderea ambalajului.

Un astfel de consiliu a fost dat de candidatul științelor tehnice Zinaida Volokitin.

Cum să depozitezi laptele vara, a spus expertul într -o conversație cu viața.ru.

chefir
Foto: © Belnovosti

Cum să păstrați laptele la foc

Potrivit Klokitina, la căldură, durata de valabilitate a laptelui este redusă.

De exemplu, brânza de căsuță din ambalajul din fabrică rămâne proaspătă timp de trei până la patru zile, după deschidere, nu mai mult de o zi.

Este recomandabil să mănânci brânză de căsuță de casă fără conservanți timp de trei zile.

Aceleași reguli se aplică altor produse lactate, – a remarcat tehnologul.

Ea a cerut să acorde atenție duratei de valabilitate, integrității condițiilor de ambalare și depozitare din magazin.

După deschidere, astfel de produse sunt consumate cel mai bine timp de 1-2 zile, – a încheiat specialistul.

Citeste si:  Este posibil să rulați o mașină de spălat de două ori la rând?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *