Grăsimea congelată de pe țiglă și capotă se transformă în curățenie într -un coșmar.
Dar produsele obișnuite fac față cu chimie agresivă, scrie corespondentul Belnovosta.
Soda, oțet și apă clocotită – o „triplă lovitură” la depozitele de grăsimi. Studiu Journal of Physical Chemistry a explicat cum reacția de neutralizare descompune lipidele.

Acidul citric dizolvă placa pe suprafețele de sticlă. Oameni de știință din Universitatea din Michigan Și -au dovedit eficacitatea împotriva filmelor uleioase.
Generatorul de aburi înmoaie instantaneu grăsimea veche fără efort. Revistă Inginerie termică aplicată El a descris modul în care aburul intră în structura moleculară a poluării.
Pentru cuptor, utilizați pasta din sodă și peroxid de hidrogen (3 %). Studiu Chimie verde Acesta a confirmat că alcalinul și oxidarea sunt îndepărtate.
Foil de aluminiu Skat – Funcționează ca un abraziv pentru Sies. Tehnologii Henkel a arătat: Metalul moale nu zgârie suprafața, dar curăță grăsimea.
Mocep de celuloză absoarbe grăsimea de 5 ori mai bună decât sintetica. Laborator Ecover și -a dezvăluit avantajele în testele pe suprafețele bucătăriei.
Fierbeți vasele cu apă și 2 lingurițe. Sare – Cristalele creează microdectori în raid. Fizică Mfti Ei au explicat efectul expunerii la cavitație.
Cojiți cuptorul cu microunde cu o farfurie cu apă + felii de lămâie – pulverizare cu aburi. Journal of Microwave Power El a dovedit că aburul se condensează pe pereți, dizolvând murdăria.
Ștergeți suprafața după fiecare gătit cu o cârpă uscată. Studiu Știința curățării a arătat: grăsimea proaspătă este îndepărtată de 10 ori mai ușoară.
Aceste metode economisesc bugetul și timpul. Curățenia nu necesită mijloace scumpe.