Pregătiți această cină rapidă: radeți doar 3 cartofi și tăiați o roșie

Chiftelele de cartofi crocante la cuptor cu ceapa, rosii, branza si ceapa primavara sunt o gustare foarte populara pentru vizitatorii neasteptati sau ca un rasfat sarat in timp ce se uita la televizor. Dacă vă plac gustările sărate, crocante și sunteți brutari pasionați, această noutate vă va mulțumi cu siguranță. O poate face oricine, chiar și un începător în bucătărie!

Chirtărițe crocante de cartofi la cuptor cu ceapă, roșii, brânză și ceapă de primăvară

Ce vom avea nevoie:

Ingrediente:

Bază:

  • 3 cartofi mari + apa pentru turnare
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri făină simplă
  • 1 ou
  • sare – după gust
  • piper negru măcinat – după gust

Alte:

  • ulei vegetal – pentru prăjit
  • 2 rosii
  • 100 g branza rasa
  • ceapa primavara – dupa gust
  • Ierburi italiene – după gust
  • chili măcinat – după gust

Pansament:

  • o grămadă de mărar proaspăt
  • 3 linguri de smantana
  • 3 catei de usturoi
  • un praf de sare

Cum vom proceda:

1. Mai întâi dați pe răzătoare cartofii, apoi transferați-i într-un castron și acoperiți cu apă. Se lasa sa actioneze 5 minute si dupa 5 minute se stoarce excesul de zeama de la cartofi si se transfera intr-un alt bol.

Citeste si:  O rețetă rapidă de friptură de porc delicioasă cu legume și brânză

2. Bază: Se toarna ceapa rosie tocata intr-un bol cu ​​cartofi rasi, se presara cu faina simpla si se bate oul. Asezonați cu sare și piper negru măcinat – amestecați.

3. Modelați chiftele mici într-o tigaie cu ulei încălzit folosind, de exemplu, o lingură – prăjiți sub capac la foc mic până se rumenesc pe ambele părți. Întindem apoi brânza rasă pe partea prăjită, punem o rondă de roșii și decorăm cu ceapă verde tocată. Acoperiți tigaia cu un capac și continuați să prăjiți. Repetați procesul de mai multe ori și transferați-le pe o farfurie după coacere.

4. Pansament: Se toarnă mărar proaspăt tocat în bolul pentru dressing, se amestecă smântâna, se condimentează cu usturoi zdrobit și sare – amestecă și dressing-ul este gata!

5. Servește chiftele de cartofi crocante la cuptor cu ceapă, roșii, brânză și ceapă primăvară cu un dressing blând de mărar, dar mai ales cu dragoste și gust deosebit.

Prieteni, va dorim pofta buna!

INSTRUCȚIUNI VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *