De ce să te inscrii pe Bapacho și nu pe alte platforme?

Bapacho este creat special pentru brutari, patiseri și cofetari. Spre deosebire de alte platforme, Bapacho nu vă percepe o taxă pe comandă, așa cum fac majoritatea platformelor. Acest lucru vă poate economisi până la 30% pe comandă.

Gratuit?

Da, versiunea de bază pentru Bapacho este gratuită. Îți oferă posibilitatea de a-ți prezenta și vinde produsele online. În plus, vei avea acces la un tablou de bord personalizat pentru a-ți gestiona comenzile și pentru a-ți adapta magazinul online la nevoile tale.

Nu am timp!

Bapacho este ușor de utilizat și conceput pentru tine. Poți fi online în 5 minute sau îți poți aloca puțin mai mult timp pentru a-ți personaliza magazinul în funcție de nevoile tale. Suntem aici pentru a te ajuta să te înregistrezi, dacă dorești. Nu ezita să ne contactezi.

Deschide-ți azi magazinul tău online!

Satisfă cererea consumatorilor pentru cumpărăturile online

Bapacho îți oferă ușurința de a-ți vinde produsele online, lăsându-ți posibilitatea de a oferi serviciul de livrare la domiciliu sau doar cel de ridicare din magazin. Gratuit. Bapacho este un serviciu creat și sponsorizat de Zeelandia. Lasă-ți datele și un reprezentant te va contacta în curând

Înscrie-te!

Ce avantaje sunt pentru tine?

  • Oferi și vinzi online produsele tale
  • Gratuit, fără costuri ascunse
  • Primești plăți online
  • 24/7 Bapacho e-support

Și pentru clienții tăi?

  • Comenzi online
  • Produse mereu disponibile
  • Fără timp de așteptare
  • O aplicație pentru a cumpăra

Da, sunt interesat să-mi deschid propriul magazin.

Te rugăm să ne oferi detele de contact. Un reprezentant de vânzări te va contacta în termen de 48 de ore, pentru a te ajuta să te înregistrezi pe Bapacho și pentru a-ți răspunde la orice întrebare.Bapacho?Bapacho reprezintă brutăriile, patiseriile și cofetăriile.

Livrăm pâine proaspătă și produse de patiserie și cofetărie la ușa ta.

Suntem o platformă dedicată să îți pună la dispoziție produse locale de calitate prin comenzi online simple și cu posibilitatea de a alege să ridici comanda din magazin sau să-ți fie livrată acasă.

Mic dejun în pat duminică dimineața, asta oferim noi. Sau preferi să mergi la magazin și să îți ridici produsele comandate? Nicio problemă, ne ocupăm și de asta.

Suntem locali, transparenți și conectați. Astfel, ne putem bucura cu toții de niște produse excelente.

Mai multe informații pentru comercianți

Folosim cookie-uri pentru a ați optimiza experiența Bapacho. Te rugăm să citești declarația noastră de confidențialitate pentru mai multe informații