Cele mai frecvente întrebări.

Mai jos poți găsi câteva dintre întrebările pe care credem că le-ai putea avea. Dacă nu găsești întrebarea ta, te rugăm să ne scrii câteva rânduri la support@bapacho.ro. Suntem nerăbdători să ne auzim!

Ce este Bapacho?
Bapacho este o platformă online care poate fi utilizată gratuit pentru a permite consumatorilor să comande mâncare la magazinele locale de produse de panificație, patiserie și cofetărie. Oferim proprietarilor magazinelor posibilitatea de a vinde online ușor, fără a se chinui să creeze, să întrețină și să promoveze propriul site. Comercianții au control total și au responsabilitatea de a actualiza detaliile, precum și de a pregăti și de a livra comenzile. Suntem un serviciu care conectează. De asemenea, poate dorești să consultați pagina noastră .

Cum comand?
Poți plasa cu ușurință o comandă prin Bapacho. Prin introducerea orasului, vom găsi cele mai apropiate magazine din jurul tău. Pur și simplu alegi comerciantul preferat, selectezi produsele, plătești online și ridici comanda sau o primești acasă (dacă comerciantul oferă servicii de livrare).

Am nevoie de un cont pentru a face o comandă?
Tu alegi. Având un cont poți urmări comenzile anterioare, precum și comercianții tăi preferați.

Ce fel de proprietari de magazine vând produse prin intermediul Bapacho?
Comercianții care se află în prezent online pe Bapacho utilizează cu toții serviciile Zeelandia (un producător internațional de ingrediente pentru magazinele cu produse de panificație, patiserie și cofetărie). Toate sunt magazine de produse de panificație, patiserie, cofetărie sau ciocolată. Totuși, Bapacho este deschis pentru toate magazinele de produse de panificație, de patiserie cofetărie și de ciocolată, prin urmare, încurajăm foarte mult și clienții non-Zeelandia să se înregistreze pe platformă.

Ce fel de informații pot găsi pe pagina de profil a unui comerciant?
Comercianții de pe platforma Bapacho sunt responsabili pentru propriul cont. Aceștia completează detalii precum orarul, opțiunile de livrare/ridicare și încarcă singuri imagini și informații despre produs. Bapacho le oferă sprijin cât de mult posibil.

Folosim informații de la Google Maps pentru a determina distanța de la magazin până la locația ta. Google este, de asemenea, sursa pentru afișarea recenziilor.

Trebuie să prezint ceva la magazin pentru a ridica comanda mea
Te rugăm să ai la tine confirmarea comenzii, de preferință în format digital pe un dispozitiv mobil.

Îmi pot schimba sau anula comanda?
În prezent nu este posibilă modificarea sau anularea comenzii tale. Platforma noastră se află într-o continuă dezvoltare, astfel că probabil vor fi disponibile aceste opțiuni în viitorul apropiat. În această etapă, te rugăm să suni/trimiți un e-mail direct comerciantului pentru a anula/schimba comanda.

Cum pot plăti?
Platforma Bapacho oferă diferite opțiuni de plată (plăți în numerar, cu cardul și online), însă comercianții sunt cei care aleg ce opțiuni de plată oferă. Dacă comercianții oferă plăți online, plata se face prin intermediul unui furnizor extern de încredere care oferă servicii de plată și cu care Bapacho este partener. Consultați pagina cu detaliile comerciantului pentru mai multe informații despre opțiunile de plată.

Cui plătesc?
Plătești direct la magazinul la care ai plasat comanda.

Cum primesc o factură (detaliată)?
După plasarea comenzii online, veți primi un e-mail de confirmare cu rezumatul comenzii (vă rugăm să verificați și în folderul de spam). Dacă ați creat un cont Bapacho, veți găsi, de asemenea, un rezumat al comenzilor dvs. în tabloul de bord al contului, precum și o versiune PDF a rezumatului comenzii. Dacă aveți solicitări legate de o anumită factură, luați legătura cu comerciantul dvs. local

Care este comanda minimă pentru magazine?
Fiecare magazin își poate seta propria comandă minimă, care poate fi găsită pe pagina magazinului. Cel mai adesea, suma minimă a comenzii este stabilită doar de comerciant atunci când dorește să activeze serviciul de livrare. Suma minimă a comenzii pentru întreaga platformă Bapacho este de 3 RON datorită reglementărilor furnizorului de plăți Bapacho.

Folosim cookie-uri pentru a ați optimiza experiența Bapacho. Te rugăm să citești declarația noastră de confidențialitate pentru mai multe informații