Declarația de confidențialitate Bapacho – brutarul tău local online – o inițiativă a Royal Zeelandia Group

- Zeelandia respectă dreptul la viață privată al utilizatorilor site-urilor sale și tratează cu grijă datele cu caracter personal –

 

Declarația de confidențialitate Bapacho – brutarul tău local online – o inițiativă a Royal Zeelandia Group

 

- Zeelandia respectă dreptul la viață privată al utilizatorilor site-urilor sale și tratează cu grijă datele cu caracter personal –

 

 1. INTRODUCERE

 

Aceasta este Declarația de confidențialitate a Bapacho privind datele consumatorilor și ale clienților, pentru situațiile în care aceste date se referă la o persoană fizică. Prezenta declarație de confidențialitate cuprinde informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Royal Zeelandia Group BV și de către companiile din grupul său, denumite în continuare „Zeelandia”, „noi”, „nouă”, „nostru”, „noastră”, „noștri”, sau „noastre”. Zeelandia este compania care operează platforma Bapacho.

 

În prezenta declarație de confidențialitate descriem cine suntem, cum și în ce scopuri prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, cum vă puteți exercita drepturile privind protecția vieții private și toate celelalte informații care pot fi relevante pentru dumneavoastră. 

 

Am depus toate eforturile pentru a vă oferi toate informațiile într-un format clar și lizibil. Cu toate acestea, dacă aveți întrebări despre utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal după ce citiți prezenta declarație de confidențialitate, puteți, desigur, să ne contactați oricând folosind datele de contact de mai jos. 

 

Prezenta declarație de confidențialitate se poate modifica în timp. Versiunea cea mai recentă a declarației de confidențialitate este publicată pe site-ul nostru. Prezenta declarație de confidențialitate se aplică de la lansarea Bapacho, adică din iunie 2020. Cele mai recente modificări ale prezentei declarații de confidențialitate au fost efectuate în 28 august 2020.

 

 1. ÎN CE CAZURI SE APLICĂ PREZENTA DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE? 

Prezenta declarație de confidențialitate se aplică prelucrării de către Zeelandia a tuturor datelor cu caracter personal ale consumatorilor și ale clienților, precum și ale altor persoane fizice prin intermediul Bapacho, unde puteți comanda produse la magazinul dumneavoastră local. Zeelandia operează această platformă pentru a sprijini brutăriile (Bakeries), patiseriile (Pastry shops) și ciocolateriile (Chocolate shops) locale, aceasta fiind originea denumirii Bapacho. Când comandați un produs prin intermediul Bapacho, comandați direct la magazinul dumneavoastră local. Prin urmare, proprietarul magazinului local („comerciantul”) va prelucra și el datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă procesa comanda. Prezenta declarație de confidențialitate nu acoperă prelucrarea efectuată de către comerciant, ci se referă la prelucrarea datelor cu caracter personal de către Zeelandia pentru operarea acestei platforme. Zeelandia nu vinde datele dumneavoastră.

De asemenea, prezenta declarație de confidențialitate nu vizează prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitanților sau ale angajaților în contextul raportului de angajare dintre aceștia și Zeelandia.

 

 1. CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL? 

Zeelandia este operatorul responsabil cu prelucrarea tuturor datelor cu caracter personal care fac obiectul prezentei declarații de confidențialitate. Prezenta declarație de confidențialitate arată ce date cu caracter personal sunt colectate și utilizate (adică „prelucrate”) de către Zeelandia și în ce scop, precum și căror persoane sau entități le vor fi furnizate sau le pot fi furnizate datele. Dacă aveți întrebări în legătură cu modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, nu ezitați să ne contactați. Dreptul dumneavoastră la viață privată este important pentru noi, iar datele dumneavoastră cu caracter personal sunt în siguranță la Zeelandia.

 

 1. ÎN CE SCOPURI PRELUCRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL? 

 

(a) Pentru încheierea și executarea contractelor  

Când achiziționați un produs de la comercianții noștri în calitate de client, este posibil să prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri administrative, pentru a ne asigura că respectivul comerciant poate trimite facturi, iar dumneavoastră puteți efectua o plată. De asemenea, utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a-i permite comerciantului să livreze sau să recepționeze și să administreze produsele sale. 

 

În acest scop, este posibil să prelucrăm datele dumneavoastră de contact, precum adresa și adresa de e-mail, date cu caracter personal, precum numele și data nașterii dumneavoastră, informații privind plățile și creditul, istoricul comenzilor și alte date stocate în baza noastră de date cu clienții, dacă ați adăugat în contul dumneavoastră aceste informații (consultați și scopul de la punctul e). În rest, prelucrăm numai datele cu caracter personal pe care ni le furnizați pe parcursul procesului de efectuare a comenzii.

 

Dacă optați pentru ridicarea personală a comenzii, este posibil să furnizați doar adresa dumneavoastră de e-mail și datele de contact pentru a încheia contractul prin intermediul Bapacho și puteți efectua plata la comerciant dacă preferați astfel.

 

În acest scop, prelucrăm datele dumneavoastră în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din RGPD, deoarece prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract. Fără furnizarea acestor informații nu este posibilă plasarea de comenzi prin intermediul Bapacho.

 

(b) Pentru managementul relațiilor și pentru marketing  

Utilizăm informațiile stocate în baza noastră de date cu clienții pentru a vă trimite oferte adecvate și buletine informative (dacă v-ați abonat la buletinul nostru informativ), precum și pentru gestionarea conturilor. De asemenea, utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru elaborarea, desfășurarea și analiza sondajelor de piață și a strategiilor de marketing, pentru a-i ajuta pe comercianții noștri să își îmbunătățească serviciile online pe care vi le oferă. Nu vindem niciodată datele dumneavoastră niciunor terți, iar toate datele prelucrate în acest scop vor fi utilizate numai pentru activități de marketing realizate de către Zeelandia și în beneficiul comercianților. 

 

În acest scop, prelucrăm datele dumneavoastră de contact, precum adresa dumneavoastră și adresa dumneavoastră de e-mail, date cu caracter personal, precum numele și data nașterii dumneavoastră, informații privind plățile și istoricul comenzilor.

 

În acest scop, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD, adică în interesul legitim al Zeelandia și al comercianților care își vând produsele prin intermediul platformei noastre. De asemenea, vă putem solicita consimțământul, conform articolului 6 alineatul (1) litera (a) din RGPD, în scopuri de marketing, cum ar fi pentru a vă abona la un buletin informativ.

 

(c) Pentru analiza organizațională, perfecționarea platformei și activități de dezvoltare și raportare

La Zeelandia, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în pregătirea și realizarea de rapoarte și analize de management. Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal agregate pentru a crea rapoarte de management și a analiza activitatea de afaceri derulată prin intermediul platformei, pentru a le oferi comercianților noștri informații valoroase privind modul în care este utilizată platforma. În plus, putem derula sondaje în rândul clienților, pentru a afla mai multe despre concepțiile și opiniile dumneavoastră. De asemenea, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri care țin de rapoartele de management în contextul fuzionărilor, al achizițiilor și al cesionărilor și pentru a gestiona asemenea tranzacții.

 

În acest scop, anonimizăm datele dumneavoastră cu caracter personal, precum modul în care utilizați platforma, ce anume comandați și ce credeți despre platformă și produse, de exemplu, pe baza informațiilor pe care le furnizați când răspundeți la sondaje. În plus, utilizăm date cu caracter personal agregate pentru a analiza comportamentul clienților și a adapta platforma, pentru a asigura faptul că este relevantă pentru clienții comercianților noștri. Acest lucru înseamnă că analizăm frecvența cu care citiți buletinele noastre informative, frecvența cu care accesați Bapacho, pe ce pagini faceți clic și ce produse achiziționați prin intermediul Bapacho.

 

În acest scop, este posibil să prelucrăm datele dumneavoastră de contact, precum adresa dumneavoastră și adresa dumneavoastră de e-mail, date cu caracter personal, precum numele și data nașterii dumneavoastră, informații privind plățile și creditul, precum și corespondența cu noi. În plus, prelucrăm datele cu caracter personal pe care le-ați introdus pe platformă sau care au fost generate de funcțiile platformei pe care le-ați utilizat și datele tehnice de la dispozitivul dumneavoastră, precum adresa IP, paginile pe care le-ați vizitat pe site-ul Bapacho, comportamentul dumneavoastră de clic și navigare și durata sesiunii dumneavoastră de utilizare.

 

În acest scop, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (f), adică în interesul legitim al Zeelandia și al comercianților care își vând produsele prin intermediul platformei noastre, pentru a putea să ameliorăm în continuare Bapacho și produsele comercializate prin intermediul său.

 

(d) Pentru a vă pune la dispoziție funcționalitățile site-ului nostru și pentru administrarea tehnică și funcțională a acestora 

Dacă utilizați platforma noastră, prelucrăm date tehnice pentru a vă oferi funcționalitățile platformei noastre și a le permite administratorilor noștri de platformă să gestioneze și să îmbunătățească performanțele platformei noastre. Dacă introduceți date pe platforma noastră, de exemplu prin crearea unui cont sau lăsând în urmă informații cu scopul de a primi informații relevante, prelucrăm aceste date pentru a vă oferi informațiile cerute.

 

În plus, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă permite să salvați datele dumneavoastră (de exemplu, abonamente la produse proaspăt scoase din cuptor).

 

În acest scop, prelucrăm datele cu caracter personal pe care le-ați introdus pe platforma noastră sau care sunt generate de funcțiile platformei noastre pe care le-ați utilizat și datele tehnice de la dispozitivul dumneavoastră, precum adresa IP, browserul de internet pe care îl utilizați, paginile pe care le-ați vizitat pe platforma noastră, comportamentul dumneavoastră de clic și navigare și durata sesiunii dumneavoastră de utilizare.

 

În acest scop, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD, adică în interesul legitim al Zeelandia și al comercianților care își vând produsele prin intermediul platformei noastre, pentru a putea să perfecționăm în continuare funcționalitățile platformei noastre.

 

(e) Dacă vă creați un cont Bapacho la noi, pentru a vă administra contul și a asigura confidențialitatea și securitatea achizițiilor dumneavoastră.  

Când optați să vă înregistrați la noi, trebuie să furnizați date cu caracter personal, astfel încât să vă putem crea un cont personal. La crearea unui cont, vă vom trimite datele personale de conectare. Aceste date personale ne permit să vă administrăm contul și să asigurăm confidențialitatea, precum și să menținem securitatea achizițiilor dumneavoastră. De exemplu, putem să schimbăm parola în locul dumneavoastră. Nu putem însă să vedem parola dumneavoastră.

 

Pentru crearea unui cont avem nevoie numai de adresa dumneavoastră de e-mail. După aceea, dumneavoastră decideți ce informații doriți să partajați – de exemplu, adresa dumneavoastră, formula de adresare, numărul de telefon, sexul și data nașterii și orice alte informații pe care le-ați adăugat în contul dumneavoastră, datele dumneavoastră de conectare (inclusiv parola dumneavoastră), numele afișat, rolul dumneavoastră, datele privind achizițiile dumneavoastră și datele privind plățile dumneavoastră.

 

În acest scop prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) din RGPD, adică în temeiul consimțământului dumneavoastră, și al articolului 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD, adică în interesul legitim al Zeelandia și pentru a menține securitatea platformei și a preveni comportamentele răuvoitoare. 

 

(f) Pentru a vă permite să intrați în legătură cu noi (de exemplu, pe rețelele de socializare)  

Suntem activi pe platformele de rețele de socializare, precum Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube și Instagram. Când ne contactați prin intermediul rețelelor de socializare, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră și la mesajele dumneavoastră

 

Vă punem la dispoziție adresa noastră de e-mail pentru a ne trimite feedback și sugestii de îmbunătățiri, precum și datele noastre de pe rețelele de socializare. Când faceți clic pe una dintre pictogramele aferente (Twitter, YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram) de pe platforma noastră, vă vom redirecționa către site-ul web sau aplicația terțului în cauză.

 

În acest scop, prelucrăm canalul de comunicații pe care ați optat să îl utilizați pentru a intra în legătură cu noi și datele cu caracter personal pe care ni le furnizați. Printre acestea se numără numele dumneavoastră (de utilizator), adresa, adresa de e-mail și datele cu caracter personal pe care le-ați inclus în mesajul dumneavoastră. În plus, când faceți clic pe unul dintre butoanele afișate, terțul în cauză ar putea plasa cookie-uri pe dispozitivul dumneavoastră. Citiți declarația privind cookie-urile formulată de respectivul terț pentru a afla mai multe informații.

 

În acest scop, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD, adică în interesul legitim al Zeelandia de a stabili legătura cu utilizatorii platformei și cu alte persoane fizice care doresc să intre în legătură cu Zeelandia.

 

(g) Pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră legate de Bapacho

Dacă intrați în legătură cu noi prin intermediul support@bapacho.ro sau prin intermediul formularului de contact de pe platformă, vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră despre Bapacho. În acest scop, prelucrăm numele dumneavoastră, datele de contact, corespondența dumneavoastră cu noi, întrebarea dumneavoastră și toate celelalte date cu caracter personal necesare pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră.

 

Dacă ne-ați contactat prin intermediul formularului de contact de pe pagina noastră de asistență, datele dumneavoastră vor fi șterse din sistemele noastre după trecerea a doi ani de la ultimul contact. Dacă ne-ați contactat la adresa support@bapacho.ro, datele dumneavoastră vor fi păstrate timp de doi ani de la ultimul contact.

 

În acest scop, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD, adică în interesul legitim al Zeelandia și al utilizatorilor Bapacho, pentru ca aceștia să primească la timp răspunsuri la toate întrebările lor.

 

(h) Pentru respectarea legii  

În unele cazuri, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a respecta legile și reglementările. Ca exemplu putem menționa situația în care se aplică anumite obligații privind conduita fiscală sau de afaceri. Pentru a respecta legile și reglementările relevante, este posibil să fim obligați să divulgăm datele dumneavoastră cu caracter personal instituțiilor publice sau autorităților de supraveghere.

 

În acest scop, prelucrăm datele dumneavoastră de contact, precum adresa dumneavoastră și adresa dumneavoastră de e-mail, date cu caracter personal, precum numele și data nașterii dumneavoastră, informații privind plățile, istoricul plăților și al comenzilor, datele dumneavoastră de înregistrare la camera de comerț și în scopuri de TVA, precum și datele dumneavoastră fiscale.

 

 1. COOKIE-URI

De asemenea, colectăm informații prin utilizarea de module cookie. Cookie-urile sunt mici fișiere informatice care salvează și extrag informații despre vizita dumneavoastră pe acest site. Folosim cookie-uri pentru a ne perfecționa mai departe platforma și a ne asigura că totul funcționează corect. La Zeelandia, dreptul dumneavoastră la viață privată este important pentru noi. Prin urmare, nu folosim așa-numite cookie-uri „de urmărire”, care prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal. Singurele cookie-uri pe care le utilizăm sunt cookie-uri funcționale și analitice, pe care le-am limitat la date agregate, utilizate exclusiv în scopurile statistice ale Zeelandia și ale comercianților noștri. Prin urmare, nu folosim cookie-uri analitice pentru a extrage datele dumneavoastră cu caracter personal.

 

 1. CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL? 

 

6.1 Accesul la datele dumneavoastră deținute de Zeelandia

Fiind o organizație globală, datele pe care le colectăm pot fi transferate internațional la nivelul organizației noastre din întreaga lume. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise în cadrul grupului Zeelandia dacă acest lucru este necesar în scopurile aplicabile și numai de către angajații care au nevoie de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a-și îndeplini atribuțiile postului. Transmitem între noi datele dumneavoastră în scopuri administrative, pentru a putea avea o imagine de ansamblu completă a contactelor dumneavoastră cu grupul Zeelandia. De asemenea, putem transmite între noi datele dumneavoastră pentru a vă oferi un pachet complet de servicii și produse.

 

Zeelandia are implementată o structură de autorizare. Angajații noștri sunt autorizați să acceseze datele cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este necesar pentru a servi scopurilor aplicabile și pentru a-și îndeplini atribuțiile postului.

 

6.2 Accesul terților la datele dumneavoastră cu caracter personal

Următorii terți au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, dacă acest lucru este relevant, pentru furnizarea produselor sau a serviciilor acestora către noi:

 

 • comerciantul dumneavoastră local, pentru procesarea comenzii dumneavoastră;
 • TransIP, care este furnizorul serviciilor aferente site-ului nostru;
 • Stripe, care este furnizorul de servicii de plăți.*

 

* Vă rugăm să rețineți că Stripe oferă servicii de pe sisteme situate în Statele Unite ale Americii sau în alte țări din afara Europei, deoarece Stripe își are sediul în SUA. Prin urmare, dacă alegeți să plătiți online produsele, datele dumneavoastră pot fi transferate, prelucrate și stocate de către Stripe în afara Europei și pot face obiectul dezvăluirii în conformitate cu legile aplicabile. Pentru informații suplimentare, consultați declarația de confidențialitate a Stripe.

 

Când terților li se acordă acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, luăm măsurile contractuale, tehnice și organizatorice necesare pentru a asigura faptul că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate numai în măsura în care prelucrarea respectivă este necesară. Terții vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal numai în conformitate cu legislația aplicabilă.

 

Dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt transferate către un destinatar dintr-o țară care nu oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, luăm măsuri pentru a ne asigura că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt protejate în mod adecvat, cum ar fi încheierea unor clauze contractuale standarde ale UE cu destinatarii respectivi.

 

În alte cazuri, datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi furnizate unor terțe părți, exceptând cazurile în care legea impune acest lucru.

 

6.3 Utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către operatorul de date

Când un terț prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal urmând cu strictețe instrucțiunile primite de la Zeelandia, terțul respectiv are rolul de persoană împuternicită de către operatorul de date. Am încheiat un contract cu un operator de date în vederea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal. În contractul respectiv am inclus obligații de asigurare a faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de către persoana împuternicită de operator strict în scopul furnizării de servicii către noi.

 

 1. CUM SUNT SECURIZATE DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL? 

Zeelandia a luat măsuri de garanție adecvate pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Am pus în aplicare măsuri de ordin tehnic, fizic și organizatoric adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale sau a pierderii accidentale, precum și împotriva deteriorării, a modificării, a divulgării neautorizate sau a accesării acestora, precum și împotriva oricăror alte forme de prelucrare ilegală (inclusiv, printre altele, colectarea care nu este necesară) sau de prelucrare suplimentară. Ca exemple putem menționa politici privind securitatea informatică, instruirea personalului și menținerea securității serverelor. Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt stocate în Spațiul Economic European. Vă rugăm să rețineți că este posibil ca acest lucru să nu fie valabil în cazul Stripe, furnizorul nostru de plăți, așa cum am explicat în paragraful 6.2.

 

 1. CÂT TIMP SE PĂSTREAZĂ DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse sau anonimizate când acestea nu mai sunt necesare în scopurile în care sunt prelucrate respectivele date cu caracter personal. Atât timp cât aveți un cont activ, informațiile aferente contului dumneavoastră vor fi stocate în baza noastră de date. Informațiile privind comenzile dumneavoastră vor fi stocate timp de maximum doi ani de la plasarea unei comenzi. Datele care sunt utilizate în mod explicit în timpul unei promoții sau al unei loterii vor fi anonimizate după perioada promoției sau a loteriei.

 

 1. CUM VĂ PUTEȚI EXERCITA DREPTURILE PRIVIND VIAȚA PRIVATĂ? 

Aveți dreptul de a solicita accesul la o prezentare generală a datelor dumneavoastră cu caracter personal și, în anumite condiții, rectificarea și/sau ștergerea datelor cu caracter personal. În plus, puteți avea, de asemenea, dreptul de a restricționa prelucrarea vizând datele dumneavoastră cu caracter personal, dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. 

 

Pentru a vă invoca dreptul de accesare, rectificare și/sau ștergere a datelor dumneavoastră cu caracter personal, dreptul dumneavoastră de restricționare a prelucrării și/sau dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării, precum și pentru a invoca dreptul dumneavoastră la portabilitatea datelor, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact din partea de jos a prezentei declarații de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că putem solicita informații suplimentare pentru confirmarea identității dumneavoastră. 

 

Dacă v-ați dat consimțământul într-un anumit scop, vă puteți retrage consimțământul în orice moment. Vă rugăm să rețineți că retragerea nu are efect retroactiv. Ne puteți contacta utilizând datele de contact din partea de jos a prezentei declarații de confidențialitate sau, în cazul buletinelor informative, dezabonându-vă cu ajutorul butonului inclus în fiecare e-mail.

 

 1. AVEȚI ÎNTREBĂRI SAU PLÂNGERI? 

 

Dacă aveți alte întrebări cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să contactați mai întâi echipa noastră responsabilă cu confidențialitatea, la adresa support@bapacho.ro. Dacă necesită prelucrare, întrebarea sau plângerea dumneavoastră va fi direcționată către biroul local al Zeelandia din țara sau regiunea dumneavoastră. Pentru întrebări despre produsele pe care le-ați comandat, contactați magazinul dumneavoastră local. 

 

În cazul în care considerați în continuare că solicitarea sau plângerea dumneavoastră nu a fost tratată în mod corespunzător de către noi, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a protecției datelor din zona dumneavoastră Vă rugăm să contactați autoritatea de supraveghere a protecției datelor din zona dumneavoastră folosind datele de contact de pe site-ul acesteia.

 

Folosim cookie-uri pentru a ați optimiza experiența Bapacho. Te rugăm să citești declarația noastră de confidențialitate pentru mai multe informații