Sari peste coada de la cofetării și comandă online deserturi delicioase de la artizanii din apropier

Încă te străduiești să ții pasul cu cumpărăturile de zi cu zi? Bapacho te poate ajuta.

Tuesday 2 Nov 10:56

Hai sa recunoaștem! Timpul nu este niciodată suficient pentru a realiza toate lucrurile de pe lista de sarcini. Lucruri precum cumpărăturile sau drumul până la supermarket sunt lucruri cu care te străduiești să ții pasul în fiecare zi. Ei bine, avem vești bune pentru tine!

Poți continua să ai grijă de orice altceva, cu excepția produselor zilnice de panificație și a dulciurilor. Pentru că Bapacho este singura platformă pentru brutăriile, patiseriile și cofetăriile din apropiere.

Ești gata să descoperi cele mai bune magazine din jurul tău? Să vedem de ce Bapacho este mândru că este cofetarul tău personal.

Produse delicioase la ușa ta

cheesecake slice served with coffee cup

Te intrebi unde este cea mai apropiată patiserie franceză? Cauți gogoșerii în apropierea ta? Nu trebuie să pierzi timpul. Cele mai bune magazine din jurul tău sunt acum în Bapacho. Imagineză-ți un brunch delicios duminica în pat sau o brioșă pufoasă într-o zi de luni, cu toane, de muncă la domiciliu. Ca să nu mai vorbim de zilele leneșe care te duc cu gandul la acel cheesecake de la cofetăria pe care o iubești. Cofetăria locală ti-l va aduce la ușă, în doar 3 clicuri. Bapacho este despre produse de panificație, de cofetărie și produse de patiserie proaspete, hiperlocale. Acordă-ți timp și organizeză online livrarea de mâine a micului dejun. Deschide, alege, plătește, repetă!

Fă o surpriză dulce prietenilor și familiei tale

chocolate truffles wrapped in gift box

Torturi personalizate pentru ziua de naștere, pe lângă tine? Trimite cele mai dulci urări prietenilor tăi, indiferent cât de departe sunt cu o livrare specială. În zilele de naștere sau la ocazii speciale pentru care nu ai avut timp să cumperi un tort de ziua de naștere pentru cei dragi sau să te oprești la cofetărie, Bapacho te poate pregăti! Alege dintr-o selecție vastă de magazine cu torturi din apropiere. Trimite cupcakes festive la ușa persoanei dragi. Livrează o cutie specială de ciocolată de ziua mamei tale. Cu o selecție uriașă de cadouri unice de aniversare - prăjituri gigantice cu biscuiți, cupcakes, prăjituri clasice și chiar un tort aniversar cu cafea - este ușor să găsești desertul preferat al persoanei iubite. Bapacho este despre împărtășirea iubirii.

Găsește produse fără gluten în apropiere

gluten free almond cake up view

Este greu să găsești produse keto în jurul tău? Trebuie să conduc o distanță lungă până la cea mai apropiată brutărie vegană? Toate brutăriile, cofetăriile și patiseriile din apropierea ta sunt acum online. Poți verifica lista de produse de azi și poți efectua comanda. În doar 3 clicuri, te poți bucura de bunătăți proaspete fără gluten și vegane la confortul casei tale!

Comandă de la cofetăriile online din apropiere

bakery vitrine closeup with passengers on the background

Bapacho înseamnă Brutărie, Patiserie, Cofetărie. Livrăm pâine proaspătă și produse de patiserie și cofetărie la ușa ta. Suntem o platformă dedicată să îți pună la dispoziție produse locale de calitate prin comenzi online simple și cu posibilitatea de a alege să ridici comanda din magazin sau să-ți fie livrată acasă. Mic dejun în pat duminică dimineața, asta oferim noi. Sau preferi să mergi la magazin și să îți ridici produsele comandate? Nicio problemă, ne ocupăm și de asta. Suntem locali, transparenți și conectați. Astfel, ne putem bucura cu toții de niște produse excelente.

Cum funcționează Bapacho?

Completezi adresa ta sau o altă locație în cazul în care dorești să trimiți un desert cadou, în altă parte. Pe pagina de rezultate vei găsi o listă de cofetării și patiserii din apropierea locației tale. Explorează produsele magazinului. Sunt actualizate zilnic și reflectă sortimentația propriu-zisă a magazinului. Pui în coș bunătățile alese. Accesezi pagina de plată și alegi între livrare sau ridicare. Selectezi ziua și ora dorită. Completezi numele și adresa ta și alegi metoda de plată: numerar, plată online sau plată cu cardul. Fă-ți poftă de mâncare și pregătește-te să savurezi produse artizanale! 

FACEȚI COMANDA AZI AICI!

bapacho application display on mobile phone

Folosim cookie-uri pentru a ați optimiza experiența Bapacho. Te rugăm să citești declarația noastră de confidențialitate pentru mai multe informații