Am făcut cele mai cremoase ouă omletă adăugând 1 ingredient neobișnuit

Ouăle omletă sunt un preparat clasic pentru micul dejun și brunch, care este de obicei făcut cu unt, ulei și condimente. Cu toate acestea, am încercat să fac omletă cu un ingredient în plus și a produs cele mai cremoase ouă omletă pe care le-am mâncat vreodată. 

 

Ouăle omletă pot fi făcute în mod normal cu foarte puține ingrediente (Imagine: EXPRESS)

Ouăle omletă implică adesea amestecarea, baterea sau baterea ouălor la foc mic până când produc caș.

Ouăle omletă pot fi făcute în mod normal cu foarte puține ingrediente, dar se pot adăuga extra precum arpagic, smântână, smântână și brânză.

Cele mai bune ouă omletă sunt cremoase și fragede și au un gust delicios servite cu pâine prăjită cu unt și slănină crocantă.

De obicei imi fac omleta cu foarte putine ingrediente: unt, oua si un strop de lapte.

Cu toate acestea, fiind oarecum un cunoscător de ouă, am decis să încerc o nouă rețetă care includea un ingredient neobișnuit – maioneza. Supa de roșii este gata în cinci minute cu rețeta „miracolă” – și fără tocare

Începeți prin a bate ouăle și un strop de lapte într-un castron sau ulcior (Imagine: EXPRESS)

Adaosul de maioneză face aceste omletă extra cremoase și adaugă o bogăție delicioasă.

Mi-am asezonat ouăle cu sare și piper, dar puteți adăuga cu ușurință arpagic sau orice alte ierburi pentru un plus de aromă.

Am adăugat maioneza când ouăle abia începeau să formeze caș în tigaie, dar maioneza putea fi bătută în ouă înainte de gătit.

Adăugați ouăle în tigaie și începeți să amestecați des (Imagine: EXPRESS)

Cum să faci omletă cu maioneză

Ingrediente

O lingura de maioneza de buna calitate (eu am folosit Hellmann’s)

Două sau trei ouă

Strop de lapte

Sare si piper pentru a asezona

O lingura de unt (sau echivalent) sau 1,5 linguri de ulei

Metodă

  1. Începeți prin a bate ouăle și un strop de lapte într-un castron sau ulcior. Încinge o tigaie antiaderentă la foc mediu înainte de a adăuga untul. Asigurați-vă că nu arde.
  2. Adăugați ouăle în tigaie și începeți să amestecați des. Am folosit o spatulă pentru a face acest lucru, dar se poate folosi și o lingură de lemn.

Continuați să amestecați până când ouăle ating consistența dorită (Imagine: EXPRESS)

  1. Continuați să amestecați ouăle până când începe să se formeze caș. Adăugați maioneza și amestecați până când se combină complet cu amestecul de ouă. Se condimentează cu sare și piper.
  2. Continuați să amestecați până când ouăle ating consistența dorită. Prefer textura destul de lejeră, dar unii preferă ouăle lor mai solide.
  3. Serviți fie singuri, fie pe pâine prăjită cu slănină crocantă.
Citeste si:  Ardei pe crema cu carne afumata si cartofi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *