Căutați o delicatesă grozavă și delicioasă cu care să vă răsfățați familia în weekend? Pas cu pas iti vom prezenta o reteta grozava de ceafa de porc cu ceapa si varza. Nu aștepta nimic și sari în pregătiri înainte de a fi prea târziu, orice bucătar începător și bucătăreasă o poate face! Tu și familia ta veți adora această rețetă și o veți face mai des!
Ceafa de porc delicioasă pe ceapă și varză
Ce vom avea nevoie:
Ingrediente:
Amestec:
- 3-4 cepe
- 1 lingura de sare
- 1 lingurita piper negru macinat
- 1 lingurita de oregano
- 3 lingurițe de ardei roșu măcinat
- 2-3 linguri de otet
- 1 lingurita de mustar
Alte:
- 3 kg de varză
- 2 cepe
- 2 lingurite de sare
- 1 lingurita piper negru macinat
- 2 lingurițe de ardei roșu măcinat
- 1 lingurita busuioc
- 1 lingurita coriandru
- 7 linguri de ulei vegetal
- 2 rosii
- 200 g de brânză mozzarella
Cum vom proceda:
1. Tăiați carnea de porc în felii aspre.
2. Puneți ceapa tocată mărunt într-un bol și asezonați cu sare, piper negru măcinat, oregano și piper roșu măcinat, apoi turnați și adăugați muștar – amestecați bine și aplicați amestecul pe feliile de porc din vas – amestecați bine și păstrați. la frigider pentru 1 ora.
3. Întindeți varza albă tocată pe o foaie de copt, presărați ceapa tocată mărunt și asezonați cu sare, piper negru măcinat, piper roșu măcinat, busuioc, coriandru și stropiți cu ulei de măsline – amestecați bine cu mâna.
4. Ulterior, scoateți carnea marinată în amestec din frigider, puneți-o deasupra cepei și acoperiți cu folie de aluminiu.
5. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute la 200 °C.
6. La sfârșitul timpului de coacere, scoateți tava din cuptor, aranjați rondelele de roșii și stropiți roșiile cu mozzarella rasă.
7. Coaceți încă 10 minute la 200 °C.
8. După coacere, se servește cu dragoste, mult gust și grație.
Prieteni, va dorim pofta buna!