Cum să alegi carnea de pui proaspătă tocată: dacă vezi asta, nu-l iei sub nicio formă

Din păcate, se fac adesea greșeli la alegerea puiului tocat, ceea ce duce la achiziționarea unui produs de calitate scăzută.

Prin urmare, înainte de a face o achiziție, merită să studiați cu atenție ce este inclus în compoziție.

Specialiștii notează: carnea tocată de înaltă calitate nu trebuie să conțină coloranți, conservanți sau amidon.

Experții afirmă categoric: în niciun caz nu trebuie să cumpărați carne tocată care are o tentă maronie sau gălbuie.

Produsul proaspăt are o singură culoare – roz natural.

carne tocata
Foto: © Belnovosti

Dacă pe carne sunt pete închise, verzui sau cenușii, știți că carnea tocată a început să putrezească.

Puiul tocat bun trebuie să aibă o structură uniformă, fără bucăți mari de grăsime.

De asemenea, experții nu recomandă să cumpărați un produs cu multă gheață, deoarece acest lucru indică faptul că produsul a fost înghețat și decongelat de mai multe ori.

În ceea ce privește timpul de producție, carnea tocată nu trebuie să fie mai veche de două zile.

Pentru informare

Carnea tocată este carnea crudă tocată, un semifabricat pentru prepararea diverselor feluri de mâncare, iar în sens larg – orice umplutură pentru produse culinare.

Citeste si:  Cum să eliminați urmele de cafea dintr-o ceașcă: metode dovedite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *