Cum să protejați stratul antiaderent al unei tigaii: cel mai fiabil mod

Fiecare gospodină are cel puțin două sau chiar mai multe tigăi în bucătărie.

Pentru a le depozita, cel mai des se folosește principiul matrioșcă, atunci când o tigaie este așezată pe alta. Această opțiune este foarte convenabilă, deoarece în această formă vasele ocupă spațiu minim, dar acest tip de depozitare are și un dezavantaj semnificativ.

Datorită acestei abordări, învelișul tigaii va deveni mai devreme sau mai târziu acoperit cu așchii și zgârieturi.

La început, aceste defecte nu pot fi distinse cu ochiul liber, dar treptat se transformă în daune semnificative, în urma cărora vasele de gătit devin inutilizabile.

Dacă doriți să păstrați stratul antiaderent în siguranță și, în consecință, să prelungiți durata de viață a ustensilelor de bucătărie, căutați în magazine straturi speciale de protecție din pâslă.

Pan
Foto: © Belnovosti

Acestea trebuie plasate între vase pentru a proteja tigăile de așchii și zgârieturi.

Astfel de straturi sunt multifuncționale – pe lângă utilizarea lor ca strat de protecție, ele pot acționa și ca o placă fierbinte (dar mai întâi, nu va strica să citiți instrucțiunile).

Citeste si:  Cum să folosiți vitaminele efervescente acasă: există un truc de viață despre care ar trebui să știe toate gospodinele

Straturile vă vor proteja nu numai tigăile cu un strat antiaderent aplicat pe acestea, ci vor proteja și orice alte produse fragile din sticlă, ceramică etc.).

Pentru informare

Acoperirea antiaderență este o acoperire concepută pentru a reduce aderența la suprafața pe care o protejează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *