Alegerea unei grăsimi bune într -un magazin sau piață nu este atât de dificilă.
Este necesar doar să urmați câteva recomandări simple.
Nelly Lvovich, într -o conversație cu publicarea Lenta.ru, a vorbit despre regulile pentru alegerea și depozitarea Sala.
Cum să cumperi grăsime bună
După cum a spus Lvovich, Bacon ar trebui să acorde preferință fără conservanți, amplificatoare de aromă și orice alți aditivi, al cărui scop nu vă este clar.
Acordați atenție culorii grăsimii: ar trebui să fie alb sau roz.

Yellowness nu se datorează condimentelor este un semn că grăsimea este veche.
Grosimea optimă a piesei este de 3-6 cm pe o piele subțire, – A adăugat expertul.
Depozitați grăsimea în frigider sau congelator.
În frigider, o bucată de untură înfășurată în folie poate fi păstrată două -trei luni.
În congelator, fără pierderea gustului, grăsimea este păstrată de la 3 luni la șase luni.
Oamenii care nu suferă un efort fizic puternic nu ar trebui să folosească zilnic grăsime.
Mai ales pentru cei care au probleme cu tractul gastrointestinal sau au suferit recent un atac de cord sau un accident vascular cerebral.