Expertul Roskathesti a spus cum să depoziteze grătar corect

Grătarul finisat poate fi păstrat nu mai mult de două zile.

Acest lucru a fost avertizat de șeful Centrului pentru competențe în domeniul siguranței alimentare din Roskatoff, Elena Ostrotsko.

Cum să stochezi un grătar jenat și gata, a spus expertul într -o conversație cu publicația „Lenta.ru”.

Shashlik
Foto: © Belnovosti

Cum să stocați corect grătarul

După cum a spus ea, în același timp, la o temperatură peste +4 grade, carnea devine un mediu ideal pentru propagarea bacteriilor.

Prin urmare, la frigider trebuie să fie plasate la maximum 2 ore după pregătirea grătarului.

Dacă este fierbinte afară, este mai bine să o faci cât mai curând posibil, – Sfătuirea specialistului.

Dacă grătarul a stat în aer liber timp de trei ore, nu merită.

Riscul de otrăvire în acest caz este prea mare, – Expertul a avertizat.

Un grătar ghimpat ar trebui, de asemenea, să fie păstrat la frigider sau la unul cu frigider.

În ceea ce privește perioadele de depozitare din frigider, kebab -ul din pui, carne de porc, carne de vită poate fi depozitată nu mai mult de două zile (48 de ore).

Peștele și fructele de mare pot fi depozitate 24-36 de ore, salate fără maioneză până la 48 de ore, cu maioneză până la 24 de ore.

De asemenea, a chemat în mod expert să nu lase mâncare la soare sau într -o mașină, să nu amestece mâncarea permanentă cu produse proaspete și să nu încerce cu o culoare schimbată sau un miros neplăcut.

Citeste si:  De ce un prosop de hârtie ar trebui să se întindă întotdeauna în frigider? Hack Life care îți va salva produsele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *