Nu toată lumea știe că unele produse nu pot fi păstrate în ușile frigiderului.
Din acest motiv, surpriza regretabilă se confruntă curând cu nevoia de a scăpa de aceste produse.
Pentru început, ușa este cea mai caldă locație din întregul frigider.

În plus, din cauza deschiderii și închiderii frecvente, apar fluctuații constante ale temperaturii.
În astfel de condiții, unele produse se strică mult mai repede, în primul rând, care trebuie păstrate la temperaturi scăzute.
Printre acestea, apar ouă. Și chiar dacă nu sunteți greșit prin faptul că există o tavă specială în ușa frigiderului.
Au nevoie de o temperatură stabilă – astfel încât prospețimea să fie păstrată și bacteriile nu apar.
Prin urmare, cel mai bine este să mutați ouăle împreună cu tava pe raftul principal al frigiderului, în condițiile unei temperaturi mai constante.
De asemenea, este nedorit să puneți lapte și kefir în ușă.
Produsele lactate sunt extrem de sensibile la scăderile de temperatură, astfel încât se poate deteriora rapid.
Cel mai bine este să mențineți astfel de produse în adâncul frigiderului, mai aproape de congelator, în condiții de temperatură cea mai scăzută și stabilă.
Nu este necesar să depozitați fructe și citrice în ușă, care își păstrează mai bine gustul și proprietățile hrănitoare la cele mai scăzute temperaturi.
Locația optimă pentru ei este raftul inferior al frigiderului și chiar mai bine – containere pentru legume și fructe.