Ustensilele dvs. de bucătărie sunt capabile de mai mult decât credeți.
Luați tigaia obișnuită: poate fi transformată într-un mini-fluff dacă sunteți acoperit cu folie și vă puneți un foc lent.
Deci, bezea perfectă sau pâinea vor fi coapte. Iar sita nu este doar pentru paste. Certiți boabele pentru gem neted sau utilizați ca o presă pentru piureul de cartofi.

Dar personajul principal este forma pentru brioșe. Uitați de cupcakes: coaceți ouă cu legume în ea, turnați brânză topită pentru tarte crocante sau faceți emisfere de ciocolată pentru deserturi.
AE STRATER poate deveni un instrument creativ. Încercați să grătați ulei congelat pe aluat – primiți o textură de strat fără dificultate.
Și dacă aveți o tigaie veche, transformați -o într -un colizor, făcând găurile cu un cui. Și nu aruncați un blender spart: poate fi înjunghiat cu gheață cu un cuțit sau nuci de tocat.
Bucătăria este plină de oportunități ascunse – trebuie doar să te uiți la lucrurile obișnuite dintr -un unghi nou!