Expertul Roskathesti a spus cum să depoziteze grătar corect

Grătarul finisat poate fi păstrat nu mai mult de două zile.

Acest lucru a fost avertizat de șeful Centrului pentru competențe în domeniul siguranței alimentare din Roskatoff, Elena Ostrotsko.

Cum să stochezi un grătar jenat și gata, a spus expertul într -o conversație cu publicația „Lenta.ru”.

Shashlik
Foto: © Belnovosti

Cum să stocați corect grătarul

După cum a spus ea, în același timp, la o temperatură peste +4 grade, carnea devine un mediu ideal pentru propagarea bacteriilor.

Prin urmare, la frigider trebuie să fie plasate la maximum 2 ore după pregătirea grătarului.

Dacă este fierbinte afară, este mai bine să o faci cât mai curând posibil, – Sfătuirea specialistului.

Dacă grătarul a stat în aer liber timp de trei ore, nu merită.

Riscul de otrăvire în acest caz este prea mare, – Expertul a avertizat.

Un grătar ghimpat ar trebui, de asemenea, să fie păstrat la frigider sau la unul cu frigider.

În ceea ce privește perioadele de depozitare din frigider, kebab -ul din pui, carne de porc, carne de vită poate fi depozitată nu mai mult de două zile (48 de ore).

Peștele și fructele de mare pot fi depozitate 24-36 de ore, salate fără maioneză până la 48 de ore, cu maioneză până la 24 de ore.

De asemenea, a chemat în mod expert să nu lase mâncare la soare sau într -o mașină, să nu amestece mâncarea permanentă cu produse proaspete și să nu încerce cu o culoare schimbată sau un miros neplăcut.

Citeste si:  De ce funcționează slab Wi-Fi: acordați atenție acestor articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *